Bestel je leasewagen in 2 klikken, thuis geleverd in 3 weken.

Hoe werkt het?
1. Vul dit formulier in om een Malt tankkaart ter waarde van €150 als cadeau aan te vragen.
2. Vraag in 2 klikken een offerte aan voor jouw droomauto uit onze catalogus en onderteken het contract. Dit gebeurt 100% online.
3. Ontvang je tankkaart samen met je auto 3 weken later.
LIZY x Malt logo
Ontvang een tankkaart t.w.v. €150 🎁 dankzij LIZY x Malt door dit formulier in te vullen.

Al meer dan 3 000 bedrijven
vertrouwen ons ❤️

Alan logo customer
Logo Dogchef

Leasing zonder zorgen

Bij LIZY zijn we ervan overtuigd dat het leasen van bedrijfswagens snel, toegankelijk en voordelig moet zijn voor iedereen, van kleine bedrijven tot grote ondernemingen. Daarom bieden wij alleen recente, premium tweedehandsvoertuigen aan, die in recordtijd beschikbaar zijn tegen een voordelige prijs.
Les 2 fondateurs de LIZY en face d'une voiture (Golf)

De beste klantenservice in Europa

Wij streven ernaar om de leaseindustrie in Europa opnieuw te definiëren. Daarom doen we er alles aan om jou de beste klantervaring te bieden, van het online bestellen van jouw auto tot de levering. We zijn er dan ook zeer trots op dat we door Trustpilot als best in class worden beoordeeld.
Photo d'Annie Mutumba
"LIZY is onze zakelijke mobiliteitspartner en we zullen nooit meer teruggaan naar andere partners waarmee we in het verleden hebben gewerkt. Met hun model voor het leasen van tweedehands auto's zijn ze sneller en goedkoper dan andere bedrijven op de markt, en het helpt ons ook onze duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken."
Emna Everard, medeoprichter van Kazidomi

Jouw auto geleverd in slechts 3 weken

Dankzij onze tweedehands- en stockauto's kunnen wij je een levertijd bieden die op de markt niet te evenaren is. Wij leveren jouw voertuig 3 weken na ondertekening van het contract rechtstreeks aan jouw huis of werkplek.
user LIZY website

Een eenvoudige en transparante procedure, 100% online

Een voertuig leasen is meestal een proces van voortdurend heen en weer mailen met de leasemaatschappij, lange onderhandelingen en eindeloos papierwerk. Bij LIZY maken we het proces zo eenvoudig mogelijk, 100% online, zodat je je kan concentreren op wat echt belangrijk is.

Tweedehands auto's = de beste prijs -kwaliteitverhouding

Onze tweedehands auto's worden zorgvuldig geselecteerd door onze experts om de topkwaliteit te garanderen die je verdient. Onze voertuigen komen uit showrooms en dealerships, ze zijn dus recent en hebben weinig gereden kilometers. Hierdoor kunnen wij jou voertuigen van hoge kwaliteit aanbieden tegen lage prijzen en beschikbaar in recordtijd.
Logos: Renault,Audi,Skoda,VW,Seat,Fiat, BMW, Mercedes-Benz, Ford, DS, Volvo, Jeep, Peugeot, Opel, Citroen
LIZY logo
Een auto leasen hoeft niet duur te zijn. Bespaar vandaag nog op leasing met een all-in leasing bij LIZY. Tot 40% voordeliger en geleverd binnen de 3 weken. Enkel voor KMO's en professionals. Bestel je volgende lease auto volledig online op LIZY.be